Menu

Utæt k21

Har du et utæt k21 tegltag, så kan vi løse dine problemer. Vi har specialiseret os i at reparere et utæt k21 tegltag. Via understrygning af dine k21 teglsten, så lukker vi af for gennemtrængning af vand. Hermed er dine problemer med et utæt tag et overstået kapitel. Vi understryger et utæt k21 tag til absolut konkurrencedygtige priser, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kontakt os på 40516066 og få et gratis tilbud.

Specialister i utæt k21

Når et k21 tegltag er blevet utæt skyldes det ofte, at undertaget er ødelagt eller at det er skummet. Disse skumstrimler er så med tiden begyndt at trække vand ind. Det kan der være mange årsager til, men vinden og årstidens temperaturudsving er hårdt ved et tag. Ved et utæt k21 tegltag er det dog heldigvis muligt at lukke diverse huller mellem k21 teglstenene via overstrygning eller understrygning, hvormed et undertag er overflødigt. Vi nedskærer f.eks. dit undertag, så der er fri adgang til dine k21 teglsten. Herefter fuger vi dine k21 teglsten på en helt bestemt måde, som vi har mange års erfaring med. Man kan ikke nøjes med at understryge, der hvor man lige kan se, det er utæt. Det er ikke en holdbar løsning i forhold til en utæt k21 tagsten. Vi er førende i Danmark inden for reparation af et utæt k21 tegltag, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har den rette ekspertise til at løse dine problemer. Benyt kontaktformularen på vores hjemmeside!

 

Understrygning eller overstrygning af k21?

Er dit k21 tegltag utæt, fordi undertaget er ødelagt, så kan vi godt reparere det med en understrygning. En understrygning forgår på indvendig siden af tagfladen. Er taget derimod skummet, som mange k21 tagsten er, så er det nødvendigt at overstryge dit tag udefra. En overstrygning af k21 er kun meget lidt synligt udefra. Til røde tag bruger vi en brun fugemasse, som bare ligner et skygge ved tagstenene. Man skal kigge nøje efter for at kunne se, om vi har udført en overstrygning på et k21 tag. Vi har en referenceliste, hvor du kan finde et hus i nærheden af dig, som vi har lavet en overstrygning på. Så kan du køre forbi og danne dit eget indtryk af et tag, som har fået udført en overstrygning. Vil du specifikt gerne se en overstrygning af en k21 teglsten, så kontakt os på 40516066, så finder vi frem til en, som du kan besigtige.

Du finder referencelisten her: http://esbjergfugeteknik.dk/referencer/

Læs mere om overstrygning her: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

Reparation af  utæt k21 – hvordan?

Til både overstrygning og understrygning af en utæt k21, så bruger vi en elastisk fugemasse kaldet kit til at tætne dit tag. Via en specialudviklet hydraulisk pumpe presses kitten ud gennem en slange. Vi har en lang rækkevidde fra vores pumpe til tagfladen på op til 100 m, hvilket gør det muligt for os at udføre en overstrygning og en understrygning af et utæt k21 tag selv om bygning er flere etager høj. Man kunne måske tænke, at et utæt k21 tegltag kan repareres ved brug af en simpel fugepistol og mange timers arbejde på loftet. En sådan gør-det-selv understrygning i forhold til en utæt k21 vil dog ofte være forgæves. Vores pumpe arbejder med et højt tryk, som kan presse fugemassen ind mellem dine k21 tagsten lige der, hvor vandet ellers ville trænge igennem dine k21 teglsten. Med det rigtige håndelag og et højt tryk kan vi få et utæt k21 tag helt tæt! Her vil en almindelig fugepistol med fugepose ikke kunne presse fugemassen så langt ind mellem falsene.

Du kan læse mere om understrygning af k21 og andre tagsten via dette link: http://esbjergfugeteknik.dk/hvem-er-vi/

Har du spørgsmål angående et utæt k21 tag, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Det er ganske uforpligtende! Ring: 40516066

 

Utæt k21 – pris

For os alle er pris et vigtigt parameter, når vi skal vælge efter løsninger på problemer i boligen. Pris går også hånd i hanke med kvalitet, og i Esbjerg Fugeteknik går vi ikke på kompromis med at yde dig den bedste service i forhold til begge parametre. Vi vil til enhver tid give dig en skarp pris på reparation af et utæt k21 tegltag, men inden for de rammer udførelsen af et ordentlig stykke arbejde kræver. Understrygning samt overstrygning af et k21 tegltag er en specialopgave, men en opgave der sagtens kan løses til en pris, der kan komme ned på niveau med 1/5 af prisen på et nyt tag. Med andre ord kan det godt betale sig at få en pris på et utæt k21 tag i stedet for at lægge et nyt tag. Der er rigtig mange penge at spare og løsning er meget mere bekvem en udskiftning af et helt tag og alt hvad dette medfører. Er der tale om et almindeligt parcelhus, så tager det sjældent mere end 1-3 dage før vi er færdige med en understrygning eller overstrygning af k21 teglsten.

 

Utæt k21 – stadig et godt tag!

Selvom om pris ofte er udslagsgivende i forhold til diverse tiltag i boligen, så betyder udseende af det færdige produkt også rigtig meget. En understrygning er på ingen måder synlig udefra og med vores mange års erfaringer med understrygning af k21 teglsten, så fuger vi kun dine k21 tagsten og ikke andet. Med andre ord vil du ikke finde en masse kit og andre efterladenskaber, når vi har udført en understrygning på dit loft. En overstrygning af et k21 tag er ikke noget man bemærker, med mindre man står meget tæt på tagfladen. Med over 20 års erfaringer i overstrygning af k21 tagsten, leverer vi er et håndværk af høj kvalitet. Det vil sige, at fugen ligger rigtig pæn langs falsene, så det på afstand blot ligner en skygge. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du vil anskaffe dig et nyt tag eller få repareret dit k21 tag, så har vi her listet nogle gode grunde til at kontakte os inden du træffer din beslutning:

 

5 gode grunde til at få en understrygning af dine k21 teglsten:

  1. Et utæt k21 tag har næsten altid rigtig mange leveår endnu. Med en understrygning forlænges tagets levetid ofte op mod 30-40 år.
  2. Når et utæt k21 tag ikke fejler andet er det ganske simpelt spild af ressourcer at skaffe sig af med et sådant tag. Det kan gøre nytte mange år ud i fremtiden, så undgå en belasting af miljøet og reparer en utæt k21 teglsten.
  3. Undgå flere måneders rod og forstyrrelser af håndværkere, når du blot vælger at få en understrygning af dit tag. Efter 1- 3 dage har vi udført en understrygning af dine k21 teglsten uden en masse rod og stilladser.
  4. Spar penge på en reparation af et utæt k21 tag. Ofte koster det 1/5 af prisen i forhold til et nyt tag og sparede penge kan bruges på en masse andre gode oplevelser i livet!
  5. Ofrer du en tagrensning og evt. en maling af dit k21 tag, så ligner det, du har fået et nyt tag! Vi vil gerne henvise dig til håndværkere, der udfører tagrensning og maling.

 

Anvend kontaktformularen eller ring: 40516066.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os