Menu

Utæt tag – ejerskifteforsikring

Den umiddelbare glæde ved købet af et nyt hus kan hurtigt erstattes af bekymringer, når man finder ud af, at husets tag er utæt. De fleste tegner en ejerskifteforsikring i troen om, de er dækket ind, hvis de efterfølgende opdager, deres tag er utæt. En del vil dog blive mødt med, at deres ejerskifteforsikring ikke dækker et utæt tag, hvis taget er gammelt, og det hermed ikke kan betragtes som en skade. Pludselig står man over for et problem med et utæt tag, der kan have alvorlige økonomiske konsekvenser, som ens ejerskifteforsikring ikke dækker. Men der findes heldigvis en løsning på et utæt tag, som betyder man ikke behøver koste et helt nyt tag. Vi udfører fugning af tagsten, så et utæt tag i løbet af få dage kan tætnes og oftest til kun 1/5 af prisen på et nyt tag. Vi giver gerne et gratis tilbud og besigtiger et utæt tag, så tøv ikke med at kontakte os på tlf: 40516066 eller benyt kontaktformularen.

Ejerskifteforsikring – tagreparation

Vi samarbejder med mange forsikringsselskaber og har udført mange forsikringsskader, så uanset om din ejerskifteforsikring dækker et utæt tag på dit hus eller ikke, så kan du tryg få os til at reparere dit tag. Dækker din ejerskifteforsikring, er det ikke sikkert, de vil tilbyde dig et nyt tag. Oftest er det heller ikke nødvendigt, da tagstenene på et utæt tag i de allerfleste tilfælde intet fejler. Et utæt tag skyldes ofte manglende eller dårlig undertag, ødelagt mørtelunderstrygning, eller at stenene ligger dårligt, så der kan trænge vand ned mellem dem. Vi trækker på en over 30årig erfaring med reparation af utæt tag og ved lige hvilken løsning, der er den korrekte til dit tag. Vi er specialister på området og har udført mange reparationer i forbindelse med ejerskifteforsikring.

Fugning af utæt tag

Måske har du ikke hørt om fugning af utæt tag før, men det er en anerkendt metode, som er blevet udført i over 50 år. Vi anvender kit, som er en elastisk masse til at tætne et utæt tag. Det lægger vi mellem tagstenen, så der ikke kan trænge vand ind.  I langt de fleste tilfælde forlænger det dit tags levetid med op mod 20 – 30 år. Vi kører rundt i hele Danmark og udfører reparationer på utæt tag og måske har vi allerede været i nærheden af dig. Du kan tjekke vores referenceliste, hvis du fysisk vil se det arbejde vi udfører eller ringe på tlf: 40516066 og få en snak om dit tag. Vi vejleder dig gerne.

 

Hvis du vil læse mere om om, hvordan et tag fuges med kit så følg nedenstående links:

http://esbjergfugeteknik.dk/understrygning/

http://esbjergfugeteknik.dk/overstrygning/

Her finder du vores referenceliste:

http://esbjergfugeteknik.dk/referencer/

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os