Menu

Utæt tag – Silkeborg

Et utæt tag kan volde en husejer stor problemer. Vi er et firma, som er eksperter i at reparere et utæt tag, og vi udfører arbejde i hele Danmark lige fra Silkeborg til Slagelse. Når du opdager, at dit tag er utæt, så gælder det om handle i tide. Om man er skolelærer i Silkeborg eller bankmand i Slagelse, så er det ikke sikkert, at et utæt tag er det, man har allermest forstand på. Så tøv ikke med at kontakte os – på tlf. 40516066! Vi ved hvilken løsninger, der er mulige uanset, om det er en k21 teglsten, en betontagsten eller noget helt tredje, du har liggende. Vi kører gerne til Silkeborg eller Slagelse for at besigtige dit tag – helt uforpligtende!!

Silkeborg – k21 tagsten

Vi har specialiseret os i fugning af utæt tag og har rejst hele Danmark rundt. Som de eneste i Danmark udfører vi overstrygning af k21 tagsten. Mange k21 tagsten ligger på de jyske tage, og om du bor i Silkeborg eller Sønderborg, så kommer vi gerne og giver et tilbud. Hvis du f.eks. bor i Silkeborg og gerne vil se hvordan en overstrygning ser ud, så kan du benytte vores referenceliste – følg dette link: http://esbjergfugeteknik.dk/referencer/. Her kan du finde adresser, hvor vi har udført arbejde i Silkeborg og omegn. Vi har allerede udført adskillige overstrygninger af tage med k21 tagsten i Silkeborg og mange andre steder i Danmark. Vil du specifikt gerne se en overstrygning af en k21 teglsten, så kontakt os. Vi finder let en adresse i f.eks. Silkeborg eller et helt andet sted i Danmark.

 

Fugning af utæt tag – Silkeborg

Måske har du allerede undret dig over hvad termer, som fugning og overstrygning betyder. Kort fortalt fuger vi et utæt tag mellem dets tagsten, så der ikke kan trænge vand ind. Det gør vi via en hydraulisk pumpe, der presser en elastisk, tyk og klæbrig masse ud gennem en slange. Denne masse kaldes kit og har en rigtig god hæfteevne evne, mens den samtidig er elastisk, så den arbejder fint med tagets daglige bevægelser. Hvis du f.eks. har et tag som er fuget med mørtel, så sidder du måske her og læser af samme grund. Mørtel har det med tiden med at revne og dermed falde ned, hvorfor dit tag bliver utæt. Kit vedbliver med at være fleksibel og hæfte til dit tag, så du kan forlænge dit tags levetid med op mod 30 – 40 år. Med andre ord er fugning med kit en rigtig god og holdbar løsning på et utæt tag. Hvorvidt et utæt tag skal repareres med en overstrygning (ydersiden af taget) eller en understrygning (indersiden af taget) kan vi hurtigt afgøre. Vi har udført adskillige fugninger med kit lige fra tage med k21 tagsten i Silkeborg til betontagsten Svendborg, så har du brug for en erfaren håndværker, så kontakt os på tlf: 40516066 eller benyt kontaktformularen. Vi svarer hurtigt på dine spørgsmål.

Vil du læse mere om overstrygning, så klik her: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Vil du læse mere om understrygning, så klik her: http://esbjergfugeteknik.dk/hvem-er-vi/

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os