Menu

Utæt undertag – diffusionsåbent

Måske er du én af dem, der så forbrugerprogrammet Kontant på DR1 d. 29 januar 2013. Det handlede nemlig om utæt undertag, ja faktisk om en specifik type undertag – nemlig et diffusionsåbent. I programmet Kontant viste de, hvordan et diffusionsåbent undertag kan være behæftede med fejl, således at vand kunne dryppe direkte igennem dette type undertag. Har du et diffusionsåbent undertag eller lignende problemer med vandgennemtrængning i tagfladen så læs videre her….

Har du problemer med et diffusionsåbent undertag og særligt hvis det er af nyere dato, så er det værd at gøre noget ved det.  Der er 5 års reklamationsret på byggematerialer, så det gælder naturligvis om at reagere i tide. Er de 5 års reklamationsret overskredet eller ønsker du ikke at skulle igennem den besværlige proces med at få lagt et nyt undertag op, så fortvivl ikke! Vi har en billig og hurtig løsning på problemer med et diffusionsåbent undertag.

Døjer du med et utæt undertag eller har du spørgsmål angående et diffusionsåbent undertag, så kontakt os på telefon 40516066 – det er helt uforpligtende!

 

Utæt undertag – fugning tætner det!

Vi har allerede stødt ind i de problemer Kontant fremhæver med et diffusionsåbent. Det er dog ikke kun undertag, der er diffusionsåbent, der kan volde dig problemer med tiden. Nogle typer undertag har det med at mørne og med tiden blive utæt, eftersom varme, kulde, vind slider i det. Således kan du også stå med et lidt ældre undertag, der er revnet og hænger i laser eller et nyt diffusionsåbent undertag, hvor der drypper ind. Uanset hvad årsagen er til, at dit undertag er blevet utæt, så kan vi løse dine problemer med en fugning af dit tag. Vi tætner det med en fugemasse, som lægges i overgangen mellem tagstenene, så vind og vejr ikke træmger ind. Herefter er et undertag ganske unødvendigt, og du behøver ikke bekymre dig om, du har et diffusionsåbnet undertag hængende over hovedet.

 

 

Fugning af tag – en holdbar løsning!

Fugning af tag med kit (fugemasse) har været anvendt i snart 50 år og har vist sig at være ideelt til tætning af et utæt tag. Vi kan både fuge dit tag udvendigt fra og indvendigt fra, med mindre din tagegetage er udnyttet, så kan vi ikke komme til tagfladen fra indersiden. Skal vi fuge dit tag fra indersiden, skærer vi naturligvis dit ned. Du kan læse mere om, hvordan vi udfører en fugning af et utæt tag på dette link:  http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Via linket kan du se billeder af det nærmest “usynlige” resultat, når vi udfører en fugning fra ydersiden (også kaldet overstrygning)!

 

Se en overstygning i nærheden af dig!

Ud over billeder på vores hjemmeside så har vi en referenceliste, så kan du køre forbi en adresse i nærheden af dig og se en overstrygning af et tag med kit. Vores referenceliste finder du her: http://esbjergfugeteknik.dk/referencer/:

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os