Menu

Vandindtrængning ved tag.

Har du problemer med vandindtræning ved dit tag, så har vi løsningen. En fugning af dit tag med henholdsvis en overstrygning eller en understrygning kan rettet op på tagets sundhed, så det igen holder tæt for vandindtrængning. Hvis du døjer med vandindtrængning ved i dit tag, kan det have store konsekvenser på dit indeklima i huset, hvis der går råd og svamp i det. Vandindtræning ved et tag kan let føre til råd og svamp, da disse vækster stortrives i fugt. Derfor er det med at få stoppet vandindtrængning ved dit tag eller hus hurtigst muligt inden skaderne bliver for store og udbedringerne for omkostningsfulde.

Vi stopper vandindtræning billig med en fugning af dit tag!

Alt efter hvilke tagsten dit tag består af og om f.eks. din loftsetage er udnyttet, så kan vi enten tilbyde en overstrygning eller understrygning, så vandindtrængning gennem tagfladen ophører. Hvis du havde frygtet, at du skulle ud i at investere i et helt nyt tag, så kan du slippe med højst 1/5 af prisen på et nyt tag ved at vælge en fugning af dit tag som løsningen på dine problemer med vandindtrængning. Du er altid velkommen til at kontakte os og indhente et tilbud – det er både gratis og uforpligtende! Når vi udarbejder et tilbud, så besøger vi gerne kunden inden for at få klarlagt, hvor der tale om vandindtrængning, hvis det viser sig at være ved en skorsten eller et ovenlysvindue, så er det en murer eller en tømrer/tagdækker du skal have fat i istedet.  Er du i tvivl om, hvor en vandindtrængning på dit loft stammer fra, så kan du evt lægge papir ud på loftet og se, hvor det drypper ned. Tøv under alle omstændigheder ikke med at kontakte os, hvis du døjer med vandindtræning ved dit tag.

 

Vandindtræning i nord, syd, øst og vest – vi kommer i hele Danmark!

Vi har allerede stoppet vandindtræning adskillige steder rundt omkring i Danmark. Selvom du bor i Hillerød, og vi er beliggende i Esbjerg, så skal du ikke afholde dig fra at kontakte os – vi kommer heller end gerne. Vil du have en hurtig overslagspris på en fugning af dit tag, så skal du blot skrive til os og vedhæfte nogle billeder af taget både indefra og udefra samt mål af huset, så vender vi snartes tilbage med en ca.-pris. Vi kan fortrinsvis fuge tage i sommerhalvåret grundet for lave temperaturer om vinteren. Hvis der er frost på taget hæfter fugen nemlig ikke.  så døjer du med vandindtræning om vinteren så tag affære i sommerhalvåret og undgå at gå endnu en vintersæsson i møde med vandindtræning og fygesne.

 

Vi isolerer også med papir!

Har der været en støre mængde vandindtrængning på dit loft, så kan isoleringen deroppe også have taget skade. Dette kan vi også udbedre – læs mere om isolering med papir her: http://esbjergfugeteknik.dk/isolering-2/

Bestiller du en fugning samt isolering – giver vi naturligvis en rigtig god rabat!

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os