Menu

Vi kan tætne dit tag billigt med en overstrygning

Har du problemer med at vand og fygesne på loftet, så bør du overveje at tætne dit tag. Når du vælger at tætne dit tag, så lukker du af for, at slagregn og fygesne kan skabe fugtproblemer på dit loft. Det er vigtig at tætne sit tag i tide inden fugtskader bliver for omfattende, idet det kan resultere i råd i spær og svampeangreb. En overstrygning af dit tag med kit er et godt valg til at tætne dit tag, da det lukker af udfra og samtidig binder dine tagsten sammmen, så det bliver modstandsdygtig over for vind og vejr. Når du vælger en overstrygning af dit tag, så vil det tætne dit tag rigtig mange år ud i fremtidenv og det er en meget billigere løsning end at udskifte hele dit tag til et nyt.

Overvej at lade os tætne dit tag – det koster kun 1/5 af et nyt tag!

At tætne sit tag med en overstrygning er væsentlig billigere end at udskifte det. I de fleste tilfælde fejler selve tagstenene ikke noget, og så er en udskiftning af taget helt unødvendigt. Ved at tætne dit tag med kit får du også et meget pænere resultatet end med den traditionelle metode, hvor en overstrygning udføres med mørtel. Mørtel skriger næsten ud fra taget med sin lyse farve, hvor den brune kit på et rødt tag blot ligner en skygge fra tagstenene. Skal vi tætne et sort tag, så anvender vi naturligvis en sort kit. Når du vælger at tætne dit tag med kit, får du også et mere holdbar reparation af dit tag, idet kit meget bedre bevarer sin elasticitet end mørtel. Mange står over for at skulle tætne deres tag, netop fordi mørtelen er begyndt at løsne sig og falde ned, og dermed er taget ikke modstandsdygtig over for vandindtrængning.

Du kan se billeder, hvor et tag er tætnet med en overstrygning på dette link: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

Vi kan tætne tag både via overstrygning og understrygning!

Alt efter hvilket type tag, vi står overfor at skulle tætne, så anbefaler vi den bedste og billigste løsning for dig. I nogle tilfælde kan vi kun tætne et tag udefra, f.eks. hvis der er tale om en skummet betonsten. Er det derimod en k21 teglsten med skumstrimmel, vi skal tætne, så skal det gøres med en understrygning. Har du problemer med et utæt tag, så lad os kigge på det og så ser vi, hvordan vi bedst kan tætne dit tag. Det er både gratis og uforpligtende at få os ud at kigge på dit tag!

Tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon: 40516066

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os