Menu

Volder dine tagsten med PUR skum problemer – ser her!

Det er ikke sjældent, vi støder på tagsten, der er tætnet med PUR skum. I 1970’erne var PUR skum en populær metode til at tætne et tag med, hvis vand og sne var begyndt at trænge ind mellem tagstenene. Dog var man på daværende tidspunkt ikke opmærksom på, at PUR skum agerer ligesom en svamp, når det kommer i nærheden af fugt. Langsomt mættes PUR skum af det vand, der trænger ind mellem 2 tagsten og til sidst ender PUR skum med at dryppe ind på loftsrummet. En overstrygning af tagsten med PUR skum kan hindre at skummet suger vand til sig og dermed holdes dit tag tæt.

 

Vi tilbyder billig reparation af tagsten med PUR skum!

Hvis dine tagsten er tætnet med PUR skum, så tænker du måske, at den eneste mulighed for at få dem tætte er at få lagt et helt nyt tag. Dette er dog i de fleste tilfælde slet ikke nødvendigt, idet en overstrygning af dine tagsten kan udbedre skaden. Vi overstryger med en elastisk bitumen fugemasse, som lægges med en fuge udvendigt mellem dine tagsten, således at fugen lukker af for vandindtrængning til tagstenenes PUR skum. Bitumen fugemassse er yderst velegent til overstrygning og holder i rigtig mange år. Få et gratis tilbud på en overstrygning og bliv kvit med dine problemer med PUR skum på dine tagsten.

 

Få et flot tag med en overstrygning!

Hvor PUR skum er sprøjtet på bagsiden af tagsten uden at tænke på det synsmæssige resultat, så sætter vi en stor i ære i at udføre et flot stykke arbejde, hvor fugen ligger pænt og ensartet langs tagstenens kant, så en overstrygning ikke så let øjnes. Når du får udført en overstrygning af tagsten, som har PUR skum på bagsiden, kan du sagtens stadig have et rigtig flot tag. Med andre ord skal man tæt på for at bemærke, at dine tagsten er fuget. Når du nu er ved at ryde op i problemer med PUR skum, så kan du også vælge at få dine tagsten renset og eventuelt malet, så fremstår de næsten som nye.

 

På dette link finder du én af vore samarbejdspartnere, der kan rense og male dine tagsten: www.dansktagteknik.dk

Følg dette link og få mere at vide om, hvordan vi blandt andet kan tætne tagsten med PUR skum og se billeder af en overstrygning: http://esbjergfugeteknik.dk/over-og-understrygning/

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os